Føler du dig stresset? Sover du dårligt? Oplever du angst, bekymringer eller uro i kroppen?

Så kan du måske have glæde af NADA-behandling - en øreakupunktur, der hjælper ved at afbalancere og styrke kroppens egne funktioner.

Hvis du har en henvisning til et forløb i Familiehuset - kan du få NADA-behandling i Familiehuset på Gammelgårdsvej 88 mandage kl. 15.30 og fredage kl. 8

 

Din familiekonsulent kan booke tid til dig. 

Vi tilbyder et sammenhængende forløb med op til 20 behandlinger. I starten anbefaler vi behandling 1-2 gange om ugen - og senere i forløbet 1 gange om ugen.

 • Hvad kan NADA hjælpe med?

  NADA kan hjælpe med at:

  • Reducere angst, uro og bekymring
  • Give bedre søvn
  • Dæmpe stress og hovedpine
  • Regulere hormonbalancen og humørsvingninger
  • Give bedre udskillelse af affaldsstoffer og dermed også af medicin og alkohol
  • Regulere fordøjelsen, puls og blodtryk
 • Hvordan gives NADA-behandlingen?

  Du får 5 små tynde, sterile nåle i hvert øre - og for at få den fulde effekt, anbefaler vi at du sidder og slappe af i ca. 45 minutter, mens du nyder en kop NADA-the.

  Efter 45 min. tages nålene ud, og vi noterer i et skema, hvilke behandlingspunkter, der er brugt, samt hvilken effekt, der ønskes - og om der skal tages særlige hensyn.

   

 • Er der bivirkninger? Og gør det ondt?

  Det gør ikke ondt 
  Vi bruger små, tynde nåle, og der mærkes kun et lille prik, når nålen sættes i. Enkelte punkter kan være ømme og i nogen tilfælde kan der forekomme en snurren, prikken, eller ”strøm” enten i øret eller kæben. Dette er forbigående og afhjælpes ved at fjerne eller regulere nålene.

  Ingen bivirkninger 
  Der er ingen bivirkninger ved behandlingen. Alle kan tåle NADA-akupunktur og behandlingen har ikke nogen uheldig virkning på medicinsk behandling. Under behandlingen vil de fleste føle sig afslappede, enkelt falder i søvn. Nogen mærker varme eller kuldefornemmelser, og det er ikke udsædvanligt, at du kan blive meget træt under eller efter behandlingen.

  De fleste oplever stresslindring og velbefindende. Nogen gange kan behandlingen aktivere følelser (fx tristhed). Dette er naturligt og en del af recovery-processen.

NADA Logo Box

Vil du vide mere om NADA?

NADA blev udviklet i 1974 på Universitetshospitalet Lincoln i New York, og er siden blevet kendt, som en effektiv og bivirkningsfri behandling., som i…

GIF 7

NADA kan hjælpe med at...

Reducere angst, uro og bekymring, give bedre søvn dæmpe stress og hovedpine og regulere hormonbalancen og humørsvingninger..

Maleri1

Kontakt

Furesø Familiehus

Stavnsholtvej 168
3520 Farum
Tlf.: 7235 7900

Del: