Topbillede med græs gif

FIT - et evalueringsredskab

FIT er et evidensbaseret dialog- og evalueringsredskab, der er udviklet særligt til professionelle behandlere.
FIT kan anvendes på alle behandlingsforløb og formålet er at evaluere og forbedre kvaliteten og effekten af behandlingen.

Oftest vil man kunne forvente en positiv ændring hos barnet og i familien indenfor de første 3 måneder.

For at sikre, at vores hjælp har den ønskede effekt hos dig, dine børn og familie, så anvender vi FIT i alle vores tilbud.


FIT-systemet sikrer, at vi løbende får feedback på, hvordan jeres barn trives. I vil derfor, hver gang vi mødes, blive bedt om at udfylde et skema om jeres barns trivsel. Vi vil derudover også med jævne mellemrum bede andre personer i jeres barns liv (skole, daginstitution etc.) udfylde samme skema. Skemaerne bliver samlet på en Ipad,  og vi vil sammen følge jeres barns udvikling på en kurve. Hvis jeres barns kurve ikke udvikler sig positivt, vil vi sammen med jer justere behandlingsplanen. Vi vil evt. ændre på de metoder, vi arbejder med, omfanget af møder, eller involvere nogle andre dele af familien/netværket i behandlingen, og I vil evt. få tilknyttet en anden eller en ekstra familiekonsulent.

Som en del af FIT systemet vil vi desuden løbende bede jer om feedback på, hvordan I oplever vores samarbejde, og vi vil bestræbe os på at skræddersy hjælpen så præcist som muligt.

 

Effekten af FIT er forskningsmæssigt veldokumenteret og du kan læse mere om FIT her.


Sidst opdateret 04. oktober 2017

» Kontakt

Furesø Familiehus

For at få hjælp hos os kræver det, at du får en henvisning fra en skolesocialrådgiver eller socialrådgiver fra afdelingen Myndighed for børn, unge og voksne.

Dog kræver NADA-behandling ikke henvisning.

Furesø Familiehus
Stavnsholtvej 168
3520 Farum

Find os på Krak


Tlf.: 7235 7900

Åbningstider:

Mandag- fredag 9-14